Start it @KBC

We are in!    



Start it @KBC is de grootste start-up accelerator in België. 

Ze bieden een internationaal ecosysteem aan ondernemers, zodat je snel en duurzaam kunnen groeien. Als start-up moet je geselecteerd worden voor de accelerator, vanaf dan maak je voor altijd deel van deze community.  

Wat start it uniek maakt is dat je geen aandelen hoeft af te staan of klant te worden van KBC of één van de deelnemende partners. Start it @KBC is zeer 'founder centric' en ondersteunt ondernemers om met hun passie en ambitie impact te maken. Ons traject begint op 15 maart.

Meer info: 


Start it @KBC is een dynamische partner, altijd in transitie, aangepast aan de noden en feedback van de start-ups.  Eigenzinnig, maar altijd met één belangrijke missie voor ogen: founders ondersteunen in hun passie en ondernemersverhaal. 


Enkele principes die dat aantonen: We zetten sterk in op kruisbestuiving. Dat doen we dankzij een community van meer dan 1450 start-up en scale-up founders. Daarnaast maken heel wat interessante investeerders, ervaren mentoren en experten in verschillende domeinen deel uit van ons internationaal netwerk.


Ons team is founder-centric, en garandeert een goede opvolging. Start it @KBC speelt een voortrekkersrol op verschillende actuele domeinen. Denk aan diversiteit, female entrepreneurship, sales, internationalisering enzovoort.


Meer info


meer nieuws...


We houden je graag op de hoogte van de meeste recente ontwikkelingen, nieuwste functies en interessante weetjes. 


Bekijk alle nieuwsitems...

Start it @KBC
03/03/2023

Start it @KBC

Google Incubator
21/12/2022

Google Incubator